Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Το τέλος μας και η αρχή μαςΤο πιο άδικο ̟πράγμα στη ζωή είναι ο τρόπος ̟που τελειώνει. Πράγματι, η ζωή είναι πολύ δύσκολη. Παίρνει τόσο ̟πολύ από το χρόνο σου και τι κερδίζεις στο τέλος; Ένα θάνατο.

Ωραία ανταμοιβή... Πιστεύω ότι ο κύκλος της ζωής είναι ανάποδος. Θα έπρεπε ̟πρώτα να πεθαίναμε, να φεύγει αυτό το κακό από τη μέση. Μετά να ̟πηγαίναμε να ζήσουμε στο γηροκομείο.

Να μας έδιωχναν, ύστερα από λίγα χρόνια, γιατί θα γινόμασταν υπερβολικά υγιείς για γηροκομείο. Να ̟πηγαίναμε τότε και να αρχίζαμε τη δουλειά, κατευθείαν στη θέση του διευθυντή! με κινητό, λά̟π τοπ̟, αμάξι και σπίτι από την Εταιρεία.


Θα μας έκαναν ̟πάρτι με ̟πολλά ̟πολλά δώρα την ̟πρώτη μέρα της δουλειάς. Θα δουλεύαμε 40 χρόνια, ώσπου να είμαστε ̟πλέον αρκετά νέοι, για να γιορτάσουμε τη συνταξιοδότησή μας.

Έτσι, τα χρήματα από το εφ' ά̟παξ δεν θα ̟πήγαιναν χαμένα, αφού θα είχαμε ̟πια φτάσει στην καλύτερη ηλικία για να τα χαρούμε και να τα ξοδέψουμε στους έρωτες, στα ταξίδια, στις συναυλίες και όπου αλλού θα θέλαμε.

Θα μεθοκοπούσαμε στα μπαράκια και στα πάρτι και, με το ̟που θα άρχιζαν να αδειάζουν οι τσέπες μας, θα αρχίζαμε να ετοιμαζόμαστε για το Λύκειο και το Γυμνάσιο.
Στη συνέχεια, θα πηγαίναμε στο δημοτικό, θα γινόμασταν ̟παιδιά, ̟παιχνίδι και χαρά, ούτε ευθύνες, ούτε τίποτα να σε απασχολεί. Ύστερα θα γινόμασταν μωρά.

Θαυμάσια ̟περίοδος!

Όλοι σε φροντίζουν, σου κάνουν όλα τα χατίρια, σε ταΐζουν, σε ντύνουν, σε αλλάζουν. Και κάποια στιγμή θα επιστρέφαμε, να ̟περάσουμε εννέα μήνες στον αφρό, πλατσουρίζοντας και κάνοντας τις βουτιές μας, με πολυτέλειες, όπως κεντρική θέρμανση, jacuzzi, room service… χλιδή!

Ξαφνικά θα τελειώναμε την ύπαρξή μας απολαμβάνοντας έναν έντονο οργασμό.


Αμήν!

 • G. Costanza


Από το βιβλίο του Άγγελου Ροδαφήνου,

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!

2 σχόλια:

 1. ΟΥΑΑΑΑΑΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ..
  ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΣΜΟ!!!!
  ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ!!
  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλέ Αμάντα... Τι ωραία όλα αυτά!
  Ο κύκλος της ζωής ανάποδα. Θα βρω
  κανέναν υπνωτιστή, να με κοιμήσει,
  ώστε αυτά που λες να τα ζήσω έστω
  και στο 'ονειρο μου.
  Εχεις μεγάλη φαντασία!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή